  | 
        
          
              | 
           
          
              | 
           
          
            
              
                 | 
                
                  
                     
                      Zandtaart(jes) met aardbeien 
                       
                       
                        
                         
                        Bereiding: 
                       
                      Verwarm de oven op 170°C of  gas stand 5/6. Bedek een grote taartvorm (of meerdere kleinere) met het  zanddeeg, prik in de bodem enkel gaatjes met een vork, bedek alles met  bakpapier en leg op de bodem droge bonen (of droge rijst). Bak alles 15 minuten  in de oven, haal het papier en de bonen/rijst weg, en laat nog eens 5 minuten  bakken. Breng de melk samen met het ingesneden vanillestokje aan de kook.  Schraap het vanillestokje af. Klop de eieren samen met de suiker op, voeg  beetje bij beetje al kloppend de bloem toe. Voeg daarna de kokende melk, beetje  bij beetje toe. Breng alles weer al roerend aan de kook. Haal van het vuur en  laat volledig afkoelen. Af en toe wat roeren. Bedek de afgekoelde taartbodem  met de crème en leg er de in stukjes gesneden aardbeien op. Dien koel op,  zonder al te lang te wachten, anders wordt de korst wak. 
                         
                        Tip: indien je kleine aardbeien gebruikt, gebruik ze dan in zijn geheel en leg  ze met de punt naar boven. | 
                      | 
                   
                  | 
                  
                   
  | 
                 | 
               
              | 
           
          | 
         | 
       
      |