  | 
        
          
              | 
           
          
              | 
           
          
            
              
                 | 
                
                  
                     
                      Aardbeiensaus over   
                       
                      vanille ijs                        
                         
                        
                       
                      Bereiding: 
                                           Meng de suiker en  maïzena in een kleine steelpan, voeg geleidelijk het water toe en roer goed. Voeg 1/2 kop aardbeien  toe. Kook het geheel op laag vuur, onder  voortdurend roeren, totdat het mengsel aan de kook komt. 2 minuutjes sudderen. Haal van het vuur en  voeg de boter toe, blijf roeren tot de boter smelt. Roer de resterende  aardbeien toe en dek het af. Dek af en koel grondig.  
                         
                        Serveer over vanille-ijs en garneer het met een  paar achtergehouden aardbeien. | 
                      | 
                   
                  | 
                 
  | 
                 | 
               
              | 
           
          | 
         | 
       
      |