  | 
        
          
              | 
           
          
              | 
           
          
            
              
                 | 
                
                  
                     
                      Brownie met  aardbeien 
                       
                          
                                                   
                        Bereiding: 
                           
                        Verwarm de oven  voor op 160°C. Smelt de boter en laat even afkoelen. Hak de aardbeien in  stukjes. Beleg een middelgrote, rechthoekige bakvorm (18 bij 22 cm)  
                        met  bakpapier. Meng de suiker, bloem, cacaopoeder, eieren, gesmolten boter en het  zout in een kom. Roer  
                        door elkaar met een houten lepel en stop meteen als 
het  gemengd is. Schep de aardbeienstukjes door het beslag heen. Schep het beslag in  de vorm. Verdeel zo goed mogelijk over de bodem. Bak de brownie 30 minuten in  de oven of totdat de bovenkant stevig voelt en een prikker schoon uit de cake  komt. Til de brownie met het bakpapier uit de vorm en laat hem afkoelen op een  rooster. Zowel warm als koud is deze brownie heerlijk!  | 
                      | 
                   
                  | 
                 
  | 
                 | 
               
              | 
           
          | 
         | 
       
      |